ROLE kostuumbouw

 
 
 
 
 
 
 

Welkom

Eindelijk is het zo ver. Je gaat naar een evenement of hebt inspiratie voor een nieuwe dagelijkse stijl. Eentje die nog nooit eerder gezien is! 
Maar… op internet is de kleding die je zoekt eigenlijk nét niet te vinden. En dan is er dat kleine, schijnbaar overmoedige stemmetje. Dan maak je het toch zelf?
Maar je hebt eigenlijk nog nooit een naald en draad vastgehouden, laat staan een naaimachine bediend. Wat dan?

Dan heb je ROLE kostuumbouw. Wil jij beginnen vanaf de bare basics van naaiwerk, maar niet patronen en kledingstukken overhouden die je toch niet gaat gebruiken, dan zit je hier goed, want hier leer je de technieken die nodig zijn aan de hand van de kleding of kostuums die jij zelf ontwerpt! 

Waarom ROLE kostuumbouw?

Stoffen (natuurlijke stoffen)

Naaimachine niet nodig

Als je nog niet weet of naaiwerk wat voor je is, is een machine een dure en ingewikkelde aankoop. Dit terwijl het werk met de machine ook met de hand kan worden gedaan. Voor een eerste kostuum is dit nét zo handig.

Paspop (kleding op maat)

Eigen projecten

Alle projecten zijn door jou bedacht en ontworpen! Wij begeleiden je met het vinden, aanpassen en uittekenen van de juiste patronen zodat de sky the limit is.
Een project “te hoog niveau”? Dat bestaat niet. Want vroeg of laat kom je er toch. Met onze begeleiding leer je de technieken die je nodig hebt, niet elke die bestaat.

 

 

 

 

Infinity pride

 

 

 

 

Divers

Als persoon op meerdere spectra heb ik ervaring hoe kleding je dag kan maken of breken. ROLE kostuumbouw heeft geen oordeel over hoe je je manifesteert, en waarom sommige stoffen of kledingstukken wel of geen optie zijn. Ik probeer met je mee te denken om jouw behoefte te passen binnen het bij mij bekende aanbod aan materialen.