Hoofdstuk 3 af
zondag 10 april 2022


Ik heb spannend nieuws! En nu echt!

In de achtergrond is het werk aan het e-book gewoon doorgegaan en ik kan met blijdschap vermelden dat de eerste drie hoofdstukken (van de vier) nu volledig zijn voorzien van foto's. Dat betekent dat de eerste versie van het boek bijna af is!

Wat gaat er hierna gebeuren?

Het boek is helaas niet binnen een week bij jou. Als eerste ga ik het vierde hoofdstuk van foto's voorzien en tijdens het voorzien proofread ik het boek ook nog eens zelf.

Als het laatste hoofdstuk is voorzien stuur ik het boek naar mijn proofreaders. Deze mensen zijn van allerlei achtergronden die hopelijk een goede representatie van de doelgroep zijn.

Terwijl zij lezen en feedback sturen (wat al een maand kan duren, deze mensen hebben ook een leven) maak ik de laatste dingen af, zoals een woordenlijst.

Nadat deze proofreaders hebben mogen lezen, verwerk ik hun feedback tot de eerste definitieve versie van het boek. Daarna komt het bij jou terecht.

Na de publicatie van de eerste versie zal er ongetwijfeld nog extra kennis, vragen, of feedback ontstaan. Deze ga ik allemaal verwerken in een tweede versie. Maar het is natuurlijk flauw om iedereen te laten wachten tot versie drieduizendtweehonderdvierentachtig en een half uit is. Dus de nieuwe versies worden verstuurd wanneer ze klaar zijn.

Als er vragen zijn hoor ik het graag!

Groetjes,

Lindy