Gratis les?

 
 
 
 
 
 
 

Probeer het nu!

Basis naaiwerk

Hoe repareer je kleding? Hoe naai je een scheur dicht? Hoe repareer je een gat?
Als je op Google zoekt is dit de eerste wijze waarop de vraag in de zoekbalk wordt aangevuld. 

En dit is logisch want er zijn vele antwoorden te vinden. 
Helaas zijn niet alle antwoorden even betrouwbaar. De technieken die ik gevonden heb zullen resulteren in het snel uitscheuren van de reparatie of de reparatie is niet onzichtbaar. 

Om deze reden heb ik een miniles geschreven over hoe je een gat, scheur of slijtageplek zo onzichtbaar mogelijk repareert, om zo bovenstaande vragen volledig te beantwoorden. Het beste deel? Deze les is volledig gratis!

Wil jij dit boek krijgen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de download in jouw inbox!

(aanmelden)

Hoe zijn de lessen opgezet?

Materialen uitleg

 

Materialen uitleg

Naast dat je een "Wat heb je nodig" krijgt, krijg je ook uitgelegd waarom je deze materialen nodig hebt en hoe je ze gebruikt. Verder krijg je tips over waar de spullen te vinden zijn en waar je op moet letten als je iets aan wilt schaffen.

- Stap voor stap foto

Leren terwijl je bezig bent

Als je net begint. is terminologie en het tegelijk toepassen van de technieken lastig. Daarom geloof ik daar niet in. De uitleg is stap voor stap, met duidelijke foto's zodat jij makkelijk met jouw naad en draad na kunt doen!

Eventuele moeilijke termen worden stapsgewijs geïntroduceerd, dus eerst met primair de uitleg, en kort de term erbij genoemd, waarna ik langzaam steeds meer overga op terminologie. Bovendien is er een woordenlijst om de gebruikte en gangbare termen uit te leggen.

Naaimachine foto

Geen naaimachine nodig!

Als je nog niet weet of naaiwerk wat voor je is, is een machine een dure en ingewikkelde aankoop. Dit terwijl het werk met de machine ook met de hand kan worden gedaan. Voor een eerste project is dit nét zo handig.